Gynækolog Niels Lund i Middelfart – En arbejdsplads i provinsen

Gynækologisk Klinik Niels Lund i Middelfart ved Gynækolog Niels Lund.

Klinikken har 4 ansatte med klart adskilte arbejdsområder og en klar fælles målsætning: god og empatisk patientbehandling. Speciallægen er fagligt velfunderet med hovedvægt på cancersygdomme og de specielle gynækologiske problematikker med endometriose, blødning og smerter.

Sygeplejersken hos Gynækolog Niels Lund er certificeret i ultralydsskanning og har i en årrække haft en selvstændig rolle i patientbehandlingen – en opbygning patienterne sætter stor pris på, men som i stigende grad er genstand for debat fra Region og DFKO – de praktiserende gynækologers forening.

Niels Lund Middelfart

Klinikkens lægesekretær har tidligere været sekretær for en række universitetsprofessorer indenfor det gynækologiske og obstetriske speciale og sætter nu en ære i at passe sit job i en lille klinik til perfektion. Man kan regne med imødekommenhed og positivitet når man kontakter klinikken – både som patient og lægefaglig kollega.

Klinikassistenten er det nyeste fund og med sin smittende glæde er hun med til at give klinikken en ny dimension med humør og musik. Hun assisterer bl.a lægen og står for diverse praktiske opgaver i klinikregi.

Altid smilende personale hos Gynækolog Niels Lund

Det har ikke været et stort samtaleemne hos Gynækolog Niels Lund, at vi skulle være imødekommende over for patienter, men simpelthen noget som falder alle helt naturligt. Det kan være vanskeligt at behandle høj og lav lige, som lægeløftet tilsiger, men i klinikken gøres der ikke forskel på høj og lav.

Klinikken er i denne tid travlt beskæftiget med at gøre sig klar til akkreditering – en proces, som skal sikre at alle klinikker opretholder en minimumsstandard på en række veldefinerede områder. Akkreditering skulle være sundhedsvæsenet ”golden standard”, men det blev ret hurtigt klart at arbejdet på sygehusene blev alt for omfangsrigt og at kontrolfunktioner ville konsumere store mængder af arbejdskraft. Lidt underligt for os valgte man alligevel at kræve, at de små klinikker – alment praktiserende læger og speciallæger – skulle akkrediteres. Arbejdet har været ret krævende indtil videre, men alle i vores klinik er enige om, at det også kommer til at medføre kvalitetsforbedringer, at en lang række arbejdsgange er gennemgået og vurderet. Så selv om vi er blevet pålagt et ikke ringe stykke arbejde, ser vi frem til at få vores dokumentation for akkreditering – vi skal nok komme igennem nåleøjet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s